21 de setembre, MARXA GLOBAL PEL CLIMA

El passat diumenge 21 de setembre Barcelona es va unir a més de 2000 ciutats i comunitats d’arreu del món per a realitzar una Marxa Global pel Clima. Aquesta data es va triar perquè durant la setmana següent, a Nova York, s’hi celebra una cimera dels estats membres de la ONU i s’hi tracten, entre d’altres temes, el canvi climàtic.

L’objectiu d’aquest acte multitudinari en diverses ciutats (es calcula que en total hi van participar diversos centenars de milers de persones) era demanar als governs un canvi en les polítiques energètiques i fer una aposta ferma per les energies renovables i, així, reduir els efectes negatius sobre el clima de l’actual política basada en energies derivades del petroli o el carbó.

IMG_20140921_114554

IMG_20140921_121016

A Barcelona es van concentrar unes 3000 persones segons els organitzadors. La marxa va recórrer el passeig marítim, al barri de la barceloneta. Va ser un acte festiu i amb participació de gent d’edats molt variades, com una mostra que les preocupacions mediambientals no tenen edat. En altres ciutats com Nova York la concentració va aplegar desenes de milers de persones.

Podeu veure’n imatges dels actes arreu del món aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s