BLUE DRINKS A BARCELONA… I MADRID

Sabeu que a Barcelona s’hi reuneix un grup de gent enamorada i preocupada pel mar? En aquestes trobades ens ajuntem biòlegs, submarinistes, aficionats o estudiants que tenim com a nexe comú un interès pel mar en molt diferentes vessants. I què hi fem? Ens trobem per parlar del mar, de les seves meravelles, de la seva història, de les seves problemàtiques. Tot plegat serveix per aprendre, parlar, debatre i conèixer gent amb qui compartim alguns interessos comuns (laborals, també) . Això que ara se’n diu un espai de networking,  quí sap si en surten projectes nous!!

https://i1.wp.com/imageprocessor.websimages.com/width/273/crop/0,0,273x205/exponensbiology.webs.com/Blue%20Drinks.jpg
Si us interessa, el primer dimarts de cada mes, a les 19h, ens trobem al Cara-B, un bar del barri de Gràcia de Barcelona amb una àmplia carta de cerveses i bona música. Ja tenim un programa de temes previstos fins a l’estiu (un per a cada trobada) però s’accepten propostes.

Ah, i aquí està la novetat, a través d’un programa de ràdio van saber de l’existència del Blue Drinks i el passat dimarts 13 de gener també van començar les trobades Blue Drinks-Madrid. Felicitats per la iniciativa, espro que se’n facin moltes més edicions. A Barcelona en portem 28!!!

Més informació dels Blue Drinks, aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s